STN EN 61000-4-6: 2008 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-6 Metódy skúšania a merania. Odolnosť proti rušeniu indukovanému vysokofrekvenčnými poliami, šírenému vedením - Kotoč, Július; Legíň, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-6: 2007