STN EN 61000-4-6: 2008 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-6 Metódy skúšania a merania. Odolnosť proti rušeniu indukovanému vysokofrekvenčnými poliami, šírenému vedením - Kotoč, Július; Legíň, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-6: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 61000-4-6 z februára 2002 v celom rozsahu. STN EN 61000-4-6 z februára 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.6.2010
Spracovateľ: Július Kotoč, Milan Legíň. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Norma je nahradená normou STN EN 61000-4-6 z decembra 2009 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1.3.2012
Keywords: normy