STN EN 60947-5-9: 2008 (35 4101), Nízkonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 5-9 Prístroje riadiacich obvodov a spínacie prvky. Prietokové spínače - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60947-5-9: 2007
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatoš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy