STN EN 50470-1: 2008 (35 6134), Zariadenia na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu) Časť 1 Všeobecné požiadavky, skúšky a skúšobné podmienky. Meracie zariadenia (triedy A, B a C) - Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50470-1: 2006