STN EN 50470-2: 2008 (35 6134), Zariadenia na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu) Časť 2 Osobitné požiadavky. Elektromechanické elektromery na činnú energiu (triedy A a B) - Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50470-2: 2006