STN EN 50470-2: 2008 (35 6134), Zariadenia na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu) Časť 2 Osobitné požiadavky. Elektromechanické elektromery na činnú energiu (triedy A a B) - Bojko, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 42 Zariadenia na meranie elektrickej energie a ovládanie zaťaženia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50470-2: 2006
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 50470-2 z mája 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Bojko. Technická komisia: TK 42 Zariadenia na meranie elektrickej energie a ovládanie zaťaženia
Keywords: normy