STN EN 50470-3: 2008 (35 6134), Zariadenia na meranie elektrickej energie (striedavého prúdu) Časť 3 Osobitné požiadavky. Statické elektromery na činnú energiu (vriedy A, B a C) - Bojko, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50740-3: 2006