STN EN 61557-6: 2008 (35 6230), Elektrická bezpečnosť v nízkonapäťových rozvodných sieťach so striedavým napätím do 1 000 V a s jednosmerným napätím do 1 500 V. Zariadenia na skúšanie, meranie alebo sledovanie činnosti prostriedkov ochrany Časť 6 Účinnosť prúdových chráničov (RCD) v rozvodných sieťach TT, TN a IT - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61557-6: 2007
Norma je nahradená normou STN EN 61557-6 z 1.5.2023 v celom rozsahu
Táto norma nahrádza STN EN 61557-6 z decembra 2001 v celom rozsahu. STN EN 61557-6 z decembra 2001 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.10.2010
Keywords: normy