STN EN 60730-2-10: 2008 (36 1950), Automatické elektrické riadiace zariadenia pre domácnosť a na podobné účely Časť 2-10 Osobitné požiadavky na spúšťacie relé motorov - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60730-2-10: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 60730-2-10+A1 z apríla 1999 v celom rozsahu. STN EN 60730-2-10+A1 z apríla 1999 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy