STN EN 14753: 2008 (43 3620), Bezpečnosť strojov. Bezpečnostné požiadavky na stroje a zariadenia na kontinuálne odlievanie ocele. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14753: 2007