STN EN 1870-17: 2008 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 17 Ručné horizontálne kotúčové píly na priečne rezanie s jednou strojovou jednotkou (ručné radiálne ramenové píly) - Javorek, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-17: 2007