STN EN 1870-17: 2008 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 17 Ručné horizontálne kotúčové píly na priečne rezanie s jednou strojovou jednotkou (ručné radiálne ramenové píly) - Javorek, Ľubomír; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-17: 2007
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1870-17 z augusta 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Norma je nahradená normou STN EN 1870-17 + A2 z marca 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy