STN ISO 8243: 2008 (56 9563), Cigarety. Odber vzoriek. - Priecelová, Klára; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 8243: 2006
Táto norma nahrádza STN ISO 8243 z júna 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Klára Priecelová.
Keywords: normy