STN EN ISO 9969: 2008 (64 3066), Rúry z termoplastov. Stanovenie kruhovej tuhosti (ISO 9969: 2007). - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9969: 2007
Táto norma nahrádza STN EN ISO 9969 z júna 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy