STN EN 15470: 2008 (65 6474), Skvapalnené ropné plyny. Určovanie rozpustených zvyškov. Metóda vysokoteplotnej plynovej chromatografie. - Banič, Marek (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15470: 2007