STN EN 15470: 2008 (65 6474), Skvapalnené ropné plyny. Určovanie rozpustených zvyškov. Metóda vysokoteplotnej plynovej chromatografie. - Banič, Marek; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2007)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15470: 2007
Spracovateľ: Marek Banič. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Keywords: normy