STN EN 15492: 2008 (65 6569), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie obsahu anorganických chloridov a síranov. Metóda iónovej chromatografie. - Šoková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa a výrobky z ropy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15492: 2007
Spracovateľ: Mária Šoková. Technická komisia: TK 50 Ropa a výrobky z ropy
Norma je nahradená normou STN EN 15492 z marca 2009 v celom rozsahu
Keywords: normy