STN EN 196-7: 2008 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 7 Postupy na odber a úpravu vzoriek cementu - Polťáková-Krížiková, Emília (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-7: 2007