STN EN 196-7: 2008 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 7 Postupy na odber a úpravu vzoriek cementu - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-7: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 196-7 z augusta 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Keywords: normy