STN EN 845-3 + A1: 2008 (72 2710), Technické požiadavky na doplnkové prvky do muriva Časť 3 Výstuž ložných škár z oceľovej sieťoviny (Konsolidovaný text) - Čabrák, Milan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 845-3: 2003 + A1: 2008