STN EN ISO 9229: 2008 (73 0560), Tepelná izolácia. Slovník (ISO 9229: 2007). - Sternová, Zuzana; Paulíková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9229: 2007