STN EN ISO 9229: 2008 (73 0560), Tepelná izolácia. Slovník (ISO 9229: 2007). - Sternová, Zuzana; Paulíková, Anna; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9229: 2007
Spracovateľ: Zuzana Sternová, Anna Paulíková. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Keywords: normy