STN EN 1995-1-2: 2008 (73 1701), Eurokód 5. Navrhovanie drevených konštrukcií Časť1-2 Všeobecné pravidlá. Navrhovanie konštrukcií na účinky požiaru - Štujberová, Magdaléna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou EN 1995-1-2: 2004