STN EN ISO 10703: 2008 (75 7613), Kvalita vody. Stanovenie objemovej aktivity rádionuklidov. Spektrometria žiarenia gama s vysokým rozlíšením. - Kozáková, Alena; Merešová, Jana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 10703: 2007