STN EN 14682: 2008 (80 7007), Bezpečnosť detského oblečenia. Šnúry a sťahovacie šnúry na detskom oblečení. Špecifikácie. - Bednáriková, Kamila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14682: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 14682 z novembra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Kamila Bednáriková. Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy