STN EN 1149-5: 2008 (83 2709), Ochranné odevy. Elektrostatické vlastnosti Časť 5 Požiadavky na účinnosť materiálu a konštrukciu - Vyskočil, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1149-5: 2008