STN EN 1149-5: 2008 (83 2709), Ochranné odevy. Elektrostatické vlastnosti Časť 5 Požiadavky na účinnosť materiálu a konštrukciu - Vyskočil, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 91 Osobné ochranné prostriedky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1149-5: 2008
Spracovateľ: Ivan Vyskočil. Technická komisia: TK 91 Osobné ochranné prostriedky
Táto norma je preložená z nemeckej verzie
Norma je nahradená normou STN EN 1149-5 z decembra 2019 v celom rozsahu
Keywords: normy