STN EN ISO 12127-2: 2008 (83 2758), Ochranné odevy proti teplu a plameňu. Určovanie prestupu kontaktného tepla cez ochranné odevy alebo materiály Časť 2 Skúšobná metóda využívajúca kontaktné teplo vytvorené padajúcimi valčekmi (ISO 12127-2: 2007) - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 12127-2: 2007