STN EN 12764 + A1: 2008 (91 4113), Sanitárne zariadenia. Špecifikácia na vírivé vane (Konsolidovaný text). - Kaššová, Jarmila (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12764: 2004 + A1: 2008