STN EN 12764 + A1: 2008 (91 4113), Sanitárne zariadenia. Špecifikácia na vírivé vane (Konsolidovaný text). - Kaššová, Jarmila; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 1 Vodovody a kanalizácie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12764: 2004 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 12764 z októbra 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jarmila Kaššová. Technická komisia: TK 1 Vodovody a kanalizácie
Keywords: normy