STN EN 15494: 2008 (94 5223), Sviečky. Bezpečnostné označenia výrobku. - Nagyová, Margita (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15494: 2007