STN EN 483 + A2/A4: 2008 (07 0631), Kotly na plynné palivá na ústredné vykurovanie. Kotly zhotovenia C s menovitým tepelným príkonom najviac 70 kW. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A4 STN EN 483+A2: 2002 je slovenskou verziou európskej normy EN 483: 1999/A4: 2007