STN EN 1269/A1: 2008 (80 4425), Textilné podlahové krytiny. Hodnotenie impregnácií vo vpichovaných podlahových krytinách pomocou skúšky špinavosti. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 18 Textil (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto zmena A1 STN EN 1269: 2001 je slovenskou verziou európskej normy EN 1269: 1997/A1: 2007
Spracovateľ: Technická komisia: TK 18 Textil
Keywords: normy