STN EN ISO 19128: 2008 (01 9345), Geografická informácia. Webové rozhranie mapového servera (ISO 19128: 2005). - Pravda, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19128: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie