STN EN ISO 19128: 2008 (01 9345), Geografická informácia. Webové rozhranie mapového servera (ISO 19128: 2005). - Pravda, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 89 Geodézia a kartografia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma obsahuje anglickú verziu európskej normy EN ISO 19128: 2008 a má postavenie oficiálnej verzie
Spracovateľ: Ján Pravda. Technická komisia: TK 89 Geodézia a kartografia
Keywords: normy