STN EN 60974-3: 2008 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 3 Zariadenia na štartovanie a stabilizáciu oblúka - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-3: 2007