STN EN 449 + A1: 2008 (06 1451), Spotrebiče spaľujúce skvapalnené uhľovodíkové plyny. Ohrievače na vykurovanie domácností bez pripojenia na dymovod (vrátane ohrievačov s difúznym katalytickým spaľovaním) (Konsolidovaný text). - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 449: 2002 + A1: 2007