STN P CEN/TS 1591-3: 2008 (13 1561), Príruby a ich spoje. Pravidlá výpočtu kruhových tesnení prírubových spojov Časť 3 Metóda výpočtu kontaktných spojov prírub typu kov na kov - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 1591-3: 2007. Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Ladislav Brodňan.
Keywords: normy