STN EN 12516-4: 2008 (13 3022), Priemyselné armatúry. Pevnostný návrh plášťa Časť 4 Postup výpočtu plášťa armatúr z kovových materiálov iných ako oceľ - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12516-4: 2008