STN EN 378-3: 2008 (14 0647), Chladiace zariadenia a tepelné čerpadlá. Požiadavky na bezpečnosť a ochranu životného prostredia Časť 3 Miesto inštalácie a ochrana personálu - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 378-3: 2008