STN EN 1756-1 + A1: 2008 (27 5012), Zdvíhacie čelá. Plošinové čelá používané na kolesových vozidlách. Bezpečnostné požiadavky Časť 1 Nákladné zdvíhacie čelá (Konsolidovaný text) - Juhás, Martin; Trnovec, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1756-1 + A1: 2008