STN EN 1756-1 + A1: 2008 (27 5012), Zdvíhacie čelá. Plošinové čelá používané na kolesových vozidlách. Bezpečnostné požiadavky Časť 1 Nákladné zdvíhacie čelá (Konsolidovaný text) - Juhás, Martin; Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1756-1 + A1: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 1756-1 z novembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Martin Juhás, Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy