STN EN 14765 + A1: 2008 (30 9055), Bicykle pre malé deti. Bezpečnostné požiadavky a skúšobné metódy (Konsolidovaný text). - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14765: 2005 + A1: 2008