STN EN 60085: 2008 (33 0250), Elektrická izolácia. Tepelná klasifikácia a označovanie. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 53 (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60085: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 60085 z apríla 2005 a STN EN 62114 z augusta 2002 v celom rozsahu. STN EN 60085 z apríla 2005 a STN EN 62114 z augusta 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.12.2010
Spracovateľ: Technická komisia: TK 53
Keywords: normy