STN EN 50463: 2008 (34 1512), Dráhové aplikácie. Meranie energie na koľajových vozidlách. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50463: 2007
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Norma je nahradená normou STN EN 50463-1, STN EN 50463-2, STN EN 50463-3, STN EN 50463-4 a STN EN 50463-5 z novembra 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 15. 10. 2013
Keywords: normy