STN EN 62271-207: 2008 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 207 Hodnotenie sezmickej odolnosti plynom izolovaných rozvádzačov na menovité napätia nad 52 kV - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-207: 2007