STN EN 62271-207: 2008 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 207 Hodnotenie sezmickej odolnosti plynom izolovaných rozvádzačov na menovité napätia nad 52 kV - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-207: 2007
Táto norma nahrádza STN EN 62271-2 z marca 2004 v celom rozsahu. STN EN 62271-2 z marca 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.10.2010
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN EN 35 4220-207 z júna 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 6. 2015
Keywords: normy