STN EN 15530: 2008 (42 1802), Hliník a zliatiny hliníka. Environmentálne hľadiská produktov z hliníka. Všeobecný návod na ich zavedenie do noriem. - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15530: 2008