STN EN 15530: 2008 (42 1802), Hliník a zliatiny hliníka. Environmentálne hľadiská produktov z hliníka. Všeobecný návod na ich zavedenie do noriem. - Košáriová, Elena; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15530: 2008
Spracovateľ: Elena Košáriová. Technická komisia: TK 45 Oceľ, hliník a neželezné kovy
Keywords: normy