STN EN 1870-13: 2008 (49 6130), Bezpečnosť drevárskych strojov. Kotúčové píly Časť 13 Horizontálne formátovacie píly s prítlačnou traverzou - Javorek, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2008)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1870-13: 2007